JÜLİDE İSKENDEROĞLU: “YATIRIMLARI GETİRMEK BİZE, KAPI KAPI GEZEREK ANLATMAK SİZE DÜŞÜYOR”

JÜLİDE İSKENDEROĞLU: “YATIRIMLARI GETİRMEK BİZE, KAPI KAPI GEZEREK ANLATMAK SİZE DÜŞÜYOR”

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan yardımcısı Jülide İskenderoğlu, 6. Olağan Ezine Kadın Kolları Kongresine katıldı. İskenderoğlu, Çanakkale’ye birçok yatırımın yapıldığını anımsatarak, “Biz, bu yatırımlara devam edeceğiz. Sizden isteğimiz kapı kapı gezip bu çalışmaları anlatarak o yatırımları taçlandırmanız” dedi. 



AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, 6. Olağan Ezine Kadın Kolları Kongresinde yaptığı konuşmada, “Biz, kadın kolları olarak siyasete nezaketi, sabrı getiren tarafız. Ben sizi çok iyi anlıyorum ama siyasetçiyseniz, bu işin kadın erkek ayrımı yok. Kadınlar olarak omuz omuza yürüdüğümüz yol arkadaşlarımız. 5 milyon üyeye yaklaştık. Böyle bir hareket yok yeryüzünde. 11 milyon üyeye yaklaşan AK Partide sadece 5 milyon kadın var. 1 milyon genç, 5 milyon da erkek. Biz, aynı ilk gün başladığımız heyecanla ‘Durmak yok, yola devam’ diyoruz. Evlerin kapısını çalıyor, yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Ben kadın kollarımızdan özellikle rica ediyorum. Genel Merkez olarak birçok videolar hazırlıyoruz, sosyal medya paylaşımları yapıyor, Kitaplar hazırlıyor, bilgilendirmeye çalışıyoruz. Hükümetimizin yapığı çalışmalar hakkında bilgilendirmeye çalışıyoruz. Eğer onları takip ederseniz, sayın Belediye Başkanımızla gittiğiniz ev toplantılarında İlçe Başkanımız, Belde başkanımız yanınızda olsun olmasın, Sayın Cumhurbaşkanımızın kabinesiyle birlikte yaptıklarını anlatmak biz kadınların görevi. Hiçbir zaman unutmayın ki, Kadın Kolları, Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘Yol arkadaşım’ dediği ekiplerden bir tanesi. Bugün gururla Çanakkale boğazında Kanuni gemimiz süzülürken benimle aynı şeyleri hissettiğinize eminim.  Ya da Ezine Gıda OSB’sinin ilk kazması vurulduğunda ya da tünellerimiz yapılırken, Çanakkale Boğaz Köprüsü yapılırken hepimizin emeği var. Biz siyaseti Allah rıza için, bu ülkeye hizmet etmek için yapıyoruz. O yüzden lütfen bunu unutmayın, Belediye Başkanımızı yalnız bırakmayın” dedi. 

Ulaşım çalışmalarımız devam ediyor. 1915 Çanakkale Boğaz Köprümüz, 18 Mart 2022’de inşallah sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla açılacak. Bu tarafta Nusratlı tünellerimizi yine 2022 yılında inşallah açacağız. Ezine Gıda OSB’mizde geçtiğimiz hafta ilk binamız yükselmeye başladı. 91 fabrikamızın olacağı, bu bölgede direk 8 bin dolaylı olarak yaklaşık 40-50 bin istihdamın sağlanacağı fabrikalar Ezine’mize başka bir güç verecek. Çanakkale’mizin adını daha da marka yapacak. Onları gördüğümüzde, eşimizle çocuğumuzla ilgilenemediğimiz günlerin, yemek yapamadığımız gecelerin karşılığını alacağız. Biz de, o gün Sayın Cumhurbaşkanımıza diyeceğiz ki; ‘Çanakkale teşkilatımız ilk günkü aşkla, ilk gün çalıştığı gibi 2023 seçimlerine hazır.’ Sanırım en büyük onur da bizim için bu olacak. Kadın kollarımız sadece seçim zamanı değil, gece gündüz her zaman sahada. Belediye seçimlerinde büyük emeğiniz var. Biz de, Sayın Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan beyle birlikte, Belediye Başkanlarımızla birlikte sonuna kadar bu yatırımları getirmeye, doğalgazla sizi buluşturmaya, sosyal tesisleri yapmaya, yollarınızı, kanalizasyonları, sularınıza yatırım bulmaya, arıtma tesisi yapmaya devam edeceğiz. Ama kapı kapı gezerek bu yapılanları aktarmak, yatırımları taçlandırmak kadın ve gençlik kollarımızın görevi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bize emanet ettiği, şehitlerimizin canını kanını verdiği bu topraklara sahip çıkmak bizlerin görevi. Biz, emanet aldığımız bu toprakları, inanıyorum ki evlatlarımıza daha güzel bir şekilde teslim edeceğiz” diye konuştu.