İYİ PARTİ 3’NCÜ KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ ÇANAKKALE'DE COŞKUYLA KUTLANDI

İYİ PARTİ 3’NCÜ KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ ÇANAKKALE'DE COŞKUYLA KUTLANDI

İYİ Parti Çanakkale İl Başkanlığı tarafından 3. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda ve İl Başkanlığında ayrı ayrı program düzenlendi. 



Cumhuriyet meydanındaki etkinliğe İYİ Parti İl Yönetimi, Kepez Belde Yönetimi, İYİ Parti üyesi vatandaşlar ve siyasi parti temsilcileri katıldı.Program, Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başladı.Çelenk sunumundan sonra ,

İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından Günün anlam ve önemine ait konuşma,İYİ Parti Çanakkale Kadın Kolları Başkanı Fahriye Dede tarafından yapıldı .Konuşmanın ardından İl binasına geçildi. 

Burada, Çanakkale İYİ Parti Basın ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Taner Arçukoğlu Basın açıklaması yaptı, ardından İYİ Parti İl Sekreteri Metin Kümet katılımda bulunan tüm İYİ parti ailesine ve misafirlere teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından 3. yıldönümü pastası kesildi ve partiye yeni katılan üyelere rozetleri takıldı. Daha nice kuruluş yıldönümlerine milletle el ele iktidar olma temennisi ile program sona erdi.

Basın açıklaması şöyle;

'' 25 Ekim 2017’de kurulan partimiz bugün kuruluşunun 3.yıl dönümünü kutlamaktadır. 
Milletimiz, bugüne kadar karşılaştığı bütün sorunları, bunalımları, daralmaları, hep milli irade yoluyla aşmıştır.


Her zaman demokratik siyaseti tercih etmiş ve yoluna yeni açılımlarla devam etmeyi, her zaman başarmıştır.

Büyük devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları, bu toprakların ikinci defa vatan kılınmasında, milli iradeyi esas almışlar, Kurtuluş savaşını Türkiye Büyük Millet Meclisi ile yönetmişlerdir.

İYİ Parti Sayın Genel başkanımız Meral Akşener önderliğinde, kurulduğundan bu yana 3 yıl gibi kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen adından söz ettiren, iktidar alternatifi olduğu kabul edilmiş, Türk siyasetinde büyük bir boşluğu doldurmuş, ülkenin gereksinimleri doğrultusunda ürettiği politikalar ile yeniden umut ve heyecan birlikteliğe gücünü veren tek parti olmuştur. Biz inanıyoruz ki Gün, Türk’ün yükselme günüdür. Samimi, dürüst, liyakatli ve deneyimli kadrolarıyla İYİ Parti devletin değerlerine ve Türkiye Cumhuriyeti'ne sahip çıkmaya, ülkemizi ve Milletimizi hak ettiği refah seviyesine ulaştırmaya kararlıdır.

Bugün 25 Ekim 3. Kuruluş Yıldönümümüz. Yorulmadan, korkmadan, alnımız açık başımız dik yürümeye devam ediyoruz...

Bu bir iktidar yürüyüşüdür...  
Bu Türk milletinin her ferdi için özgürlük yürüyüşüdür...
Bu devletimiz için, yeniden itibar yürüyüşüdür....
Bu Milletimiz için , bir Demokrasi- Hak, Hukuk- Adalet Yürüyüşüdür...
Bu güçlü Türkiye yürüyüşüdür...


Ülkemizin talan edilmesi, Havamızın suyumuzun ,zengin tarım topraklarımızın ormanlarımızın ve ülkemizin bütün değerlerinin birilerine acımasızca peşkeş çekilmesinin önüne geçeceğiz , Haramilerin saltanatına son vererek, yeniden ilk Kuruluş günümüzün hiç bitmeyen heyecanı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurtuluştan önceki kararlılığı ile, ülkemizin ve vatandaşlarımızın sorunlarını, bunalımlarını, daralmalarını, milli irade yoluyla aşmaya Her zaman demokratik siyaseti tercih etmeye ve bu zorlu  yolda milletimizle el ele yürümeye büyük bir azimle yılmadan korkmadan cesurca devam edeceğiz...

Hep beraber bu kötü gidişe dur diyerek, ekonomik ve hak temelli tüm sorunları hep birlikte çözüp bilimle, değerlerimizle, emeğimizle inancımızla yine yeniden başaracağız.. Başaracağız...
Bu vesileyle Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, partimizin 3.yıl dönümünü kutluyoruz.
Ne Mutlu Türküm Diyene....''