ÇAN’DA GÜZEL HAVAYI FIRSAT BİLEN BAŞKAN BÜLENT ÖZ HEMŞEHRİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

ÇAN’DA GÜZEL HAVAYI FIRSAT BİLEN BAŞKAN BÜLENT ÖZ HEMŞEHRİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Çan Belediye Bakanı Bülent ÖZ, güneşli bir gün yaşanan ve Çan’da ilçenin pazarı olması sebebiyle de açık alanlarda daha çok zaman geçiren hemşehrileriyle sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek bir araya geldi.


 
Çan İl Genel Meclis Üyesi Erdal GÜLER ile birlikte Çan’ın en uğrak noktalarından olan Menderes Parkına giden Başkan Bülent ÖZ, sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek hemşehrileriyle sohbet ettiler.
 
Sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan Başkan Bülent ÖZ, “Güneşli ve güzel bir haftaya başlangıç yaparken bunu fırsat bilen hemşehrilerimiz soluğu Menderes Parkında almış. İl Genel Meclis Üyemiz Erdal GÜLER ile birlikte havanın güzelliğini fırsat bilen ve ilçemizde pazar günü olması sebebiyle dışarıya akın eden hemşehrilerimize selam verdik.” açıklamalarına yer verdi.
 
Pandemi sürecinde kurallara çok dikkat edilmesi gerektiğini ve vatandaşları daha da dikkatli olmaya davet ettiğini aktaran Başkan ÖZ, “Sosyal mesafe, hijyen ve maske kullanıma riayet ederek hemşehrilerimiz ile sohbet ettik.” dedi.