JÜLİDE İSKENDEROĞLU: “MEVLİD KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN”

JÜLİDE İSKENDEROĞLU: “MEVLİD KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN”

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Mevlid Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. 

“İnsanlığın büyük buhranlar yaşadığı ve karanlığın hüküm sürdüğü bir dönemde Peygamber efendimizin (SAV) doğumuyla birlikte aydınlık bir dönem başlamıştır. 

Peygamber efendimiz (SAV); hayat tarzı, söz ve düşünceleriyle akıllara, kalplere ve ruhlara hitap ederek insanlığın yolunu aydınlatmış, dünyaya barışın, huzurun ve kardeşliğin egemen olacağı bir ortam sunmuştur.

Mevlid Kandili, alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in merhametini, adaletini ve ahlakını tekrar idrak ettiğimiz, örnek yaşayışını ve mesajlarını yeniden hatırlamak, düşünmek ve anlamak için önemli bir fırsatımız ve sadece Müslümanların değil bütün insanlığın faydalanabileceği fazileti bol olan özel bir gündür.

Bu duygularla başta Çanakkaleli hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyor, Rabbimden bu mübarek gecede yapılacak bütün duaların ve edilecek bütün ibadetlerin Hak katında kabul edilmesini diliyorum. Rabbim bizleri, bugünü hakkıyla anlayabilenlerden eylesin ve dünyada yolundan, ahirette yanından ayırmasın.” dedi.