BÜLENT TURAN: “YATIRIMLARIMIZLA İLÇELERİMİZİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR”

BÜLENT TURAN: “YATIRIMLARIMIZLA İLÇELERİMİZİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Gökçeada’da KÖYDES 2020 ek projesi kapsamında yapılacak kilit parke taşı ile içme suyu ve kanalizasyon ek hat ihalesinin ve yer teslimlerinin yapıldığını söyledi.



“Hizmetlerimizle ilçelerimizin çehresi değişiyor” diyen Turan, “Ülkemizin en büyük adası Gökçeada’mız; Çanakkale’mizin parlayan yıldızı, deniz turizminin gözdesidir. Yatırımlarımızla ilçemizin potansiyelini ortaya çıkarmaya gayret ediyoruz.” dedi.

AK Parti’nin millete hizmette 18. yılına girdiğini belirten Turan, “Liderimizle, ilk günkü aşkla ve heyecanla, milletimizin büyük desteğiyle yolumuza devam ediyoruz. Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu ile birlikte, hemşehrilerimize en iyi yatırımların ve hizmetlerin ulaşması için çalışıyoruz. Gökçeada Özel İdare Müdürlüğü’müz Gökçeada’da KÖYDES 2020 ek projeleri dahilinde Yeni Bademli Köyü köy içi yolları için 6 bin m² kilit parke taşı alım ihalesi ve Eşelek Köyü içme suyu ve kanalizasyon ek hat ihalesini gerçekleştirdi. Yer teslimleri yapıldı, en kısa zamanda çalışmalara başlanacak.” şeklinde konuştu.