TÜRKİYE BEDENSEL ENGELLİLER BİLEK GÜREŞİ ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

TÜRKİYE BEDENSEL ENGELLİLER BİLEK GÜREŞİ ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

Çanakkale’nin ev sahipliği yaptığı Türkiye Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Şampiyonasının Açılış seremonisine Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Bilek Güreşinden Sorumlu As Başkanı Taner Canyurt, Eceabat Kaymakamı Turan Yılmaz, Eceabat Belediye Başkanı Adem Ejder, Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Sedat Bektaş, sporcular ve çok sayıda davetli katıldı. 



Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Eceabat Mehmet Akif Ersoy Spor Salonu'nda gerçekleştirilen şampiyonaya, 30 ilden toplam 123 sporcu katıldı.


Kadın ve erkek sporcular, bedensel engelliler oturarak, ayakta, sağ-sol kol ampute ve 21 yaş altı kategorilerinde mücadele ettiler. Yarışmalarda dereceye giren sporculara madalyaları Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Bilek Güreşinden Sorumlu As Başkanı Taner Canyurt, Eceabat Kaymakamı Turan Yılmaz, Eceabat Belediye Başkanı Adem Ejder, Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Sedat Bektaş ve protokol üyeleri tarafından verildi.

Türkiye Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Şampiyonası'nda Çanakkaleli Milli Sporcu ve Dünya Şampiyonu Ümit Burunlular yaptığı karşılaşmalarının hepsini kazanarak nağmalup olarak Türkiye Şampiyonu olmayı başardı.