ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ GÖRÜŞ ALIŞ VERİŞİ İÇİN BULUŞTU

ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ GÖRÜŞ ALIŞ VERİŞİ İÇİN BULUŞTU

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimizin teşkilatımızın görüş alış verişi için buluştuğu Gelibolu toplantısı da diğer ilçe toplantılarımız gibi yönetim ve denetim kurullarının tam katılımıyla gerçekleştirdi.

 

Gelibolu Esnaf ve Sanatkarlar odası,Gelibolu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ve Eceabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yöneticilerimiz ile birlikte uyum içinde çalıştığımız ve esnaflarımızın varlıklarını sürdürmesinde önemli göreve sahip Esnaf ve Sanatkar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanlıkları da toplantımızda yer aldı.

Gelibolu Belediye Başkanı Sn Mustafa Özacar da toplantımıza katılarak görüş ve iyi dileklerini bildirdi. İlçe görüş alışveriş toplantıları odaların ve ilçedeki paydaşların birliğimi tarafından hedeflenen çalışmaları ilk ağızdan dinleyerek bilgi alması, bununla birlikte tüm beklenti ve taleplerin ayrıntılı bir şekilde ifade edilmesi adına önem arz ediyor. 

Sürdürülen toplantıların sonuç raporları oluşturularak, özellikle esnaf ve sanatkarların beklentilerini gerekli tüm kurum ve makamlara sunulması için çalışmalar da sürdürülüyor.

 

Ünal ÖZCAN 

Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı