ÜNİVERSİTELİLER AKŞAMINI HASTA ZİYARETİNE AYIRDI

ÜNİVERSİTELİLER AKŞAMINI HASTA ZİYARETİNE AYIRDI

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Halkla İlişkiler Topluluğu, üniversite hastanesinde yatan hastaları ziyaret etti.
 

Üniversitenin çeşitli bölümlerinde öğrenim gören öğrenciler Topluluk akademik danışmanı Öğretim Görevlisi Gökhan Bayram’ın öncülüğünde 120 hastayı odalarında ziyaret etti. Hastalara moral ve motivasyon vermek, iyi dileklerini sunmak amacıyla yapılan organizasyona çok sayıda üniversiteli katıldı.
 

Yapılan ziyaretten mutluluk duyduklarını aktaran hasta ve refakatçileri, üniversite öğrencilerinin bu duyarlılıklarından çok etkilendiklerini belirtti. Moral bulduklarını ve memnun olduklarını söyleyen hastalar, bu ziyaretlerin devamını istedi. Akademik danışman Gökhan Bayram ise Halkla İlişkiler Topluluğu’nun aktif ve duyarlı gençlerden oluştuğuna dikkat çekerek öğrencilerle gurur duyduklarını ve hastaların sağlıklarına hızla kavuşmalarını dilediğini söyledi.
 

Topluluk Başkanı Batıhan Alay ise açıklamasında “Biz bu tarz çalışmaları sürekli yapmaktan mutluyuz. Huzurevi, çocuk yuvası, hastane gibi yerleri ziyaret etmekten huzur doluyoruz. Daha fazlasını yapmak tek dileğimiz.” dedi. Her odada hastalarla sohbet eden, yaşlıların önerilerini dinleyen gençler verdikleri enerjiyle hastalara doping oldu.