AK PARTİ ÇANAKKALE İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİ ÇAN’DA BULUŞTU

AK PARTİ ÇANAKKALE İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİ ÇAN’DA BULUŞTU

Çanakkale İl Genel Meclisi’nin AK Parti’li Üyeleri, her ay bir ilçede gerçekleştirmeye başladıkları buluşmalar kapsamında bu ay Çan’da toplandılar.

 

Diğer ilçelerden gelen İl Genel Meclisi’nin Ak Parti’li Üyeleri Çan’da buluşup 18 Mart Çan Termik Santrali’ne geçtiler. Termik Santrali gezerek incelemelerde bulunan İl Genel Meclisi Üyeleri’ne burada yetkililer tarafından gerçekleştirilen bir sunum eşliğinde Termik Santral ile ilgili bilgilendirme yapıldı.  

Sonrasında sırasıyla Karlıköy, İlyasağa, Kocayayla, Danapınar ve Doğaca Köyleri ziyaret edilerek bu köylerde yapılan kimi çalışmalar ve işler yerinde incelendi. Bu incelemeler esnasında İl Genel Meclisi Üyeleri fikir alışverişinde bulunup tecrübe paylaşımı gerçekleştirdi. 

Daha sonrasında Çan İlçesi’ne dönen İl Genel Meclisi Üyeleri, Çan Kaymakamı Sayın Mustafa GÜRDAL’a ziyarette bulundu. 

Akşam ise Yaykın ve Kalburcu Köyleri’ne gerçekleştirilen ziyaret ve bu ziyaret esnasında yapılan incelemeler ile program sona erdi. Buradaki ziyaret ve incelemelere AK Parti’nin bir önceki dönem Çanakkale İl Genel Meclisi’ndeki Çan Üyeleri olan Ünsal DİRLİK ve Halil İbrahim DEMİR de eşlik etti. 

Programa AK Parti İlçe Başkanı Orhan ARSLAN ile AK Parti’nin Çan Belediye Meclis Üyeleri de iştirak ettiler. 

AK Parti Çan İlçe Başkanı Orhan ARSLAN yaptığı açıklamada İl Genel Meclisi Üyeleri’ne ilçemize gerçekleştirmiş olduğu bu ziyaret sebebi ile teşekkür ederek çok verimli geçtiğine inandığı bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Çanakkale İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bülent KORKMAZ ise her ay bir ilçede gerçekleştirdikleri bu programa ev sahipliği yapan Çan İl Genel Meclisi Üyeleri Murat OKAN ve Ömer ŞAHİN ile AK Parti Çan İlçe Başkanı Orhan ARSLAN’a ve katılımda bulunan diğer İl Genel Meclisi Üyeleri’ne teşekkürlerini ifade etti. 

Program kapsamında Çan İl Genel Meclisi Üyeleri Murat OKAN ve Ömer ŞAHİN tarafından Köylere Hizmet Götürme Birliği, Özel İdare, İller Bankası, Köylere Hizmet Götürme Birliği Ve Özel İdare Ortak Yapımı, KÖYDES, Köy Yardımları ve diğer Kamu Kurum Ve Kuruluşları tarafından Çan İlçesi ve Köyleri’nde yapılan işler ve hizmetler ile ilgili açıklamalar ve bilgilendirmeler yapıldı. 

Saat 22:00 civarı önümüzdeki ay bir başka ilçede buluşmak üzere Çanakkale İl Genel Meclisi’nin AK Parti Grubu Üyeleri vedalaşarak Çan İlçemiz’den ayrıldılar.