BÜLENT ÖZ: “SALÇAN VE KAZDAĞI BALIMIZIN LEZZETİNE GÜVENİYORUZ”

BÜLENT ÖZ: “SALÇAN VE KAZDAĞI BALIMIZIN LEZZETİNE GÜVENİYORUZ”

Çan için gerçekleştirilecek projeler adına temaslarda bulunak için Ankara’ya giden Çan Belediye Başkanı Bülent ÖZ, Kırsal kalkınma desteği adı altında oluşturulan hem tüketicinin hem de üreticinin yüzünü güldüren ve birbirinden lezzetli, doğal ve yöresel ürünlerin pazarlandığı Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek bünyesinde bulunan Başkent Market'i ziyaret etti.


 
Daha önce de ön görüşme gerçekleştirdiği Genel Müdür Sayın Dr. Hüseyin VELİOĞLU ile bir kez daha bir araya gelen Başkan Bülent ÖZ “İlçemizdeki yerel üreticilerimize destek olma gayesi taşıyan, üreticilerimizin el emeği ve alın teri ile ürettiği yerel mahsullere "pazar arayışı" bulma ve gıda ürünlerimizin "markalaşması" adına adımlarımızı attık.” dedi.
 
SALÇAN ve Kazdağı Balımızın lezzetine güveniyoruz diyerek açıklamalarına devam eden Başkan Bülent ÖZ, “İlk etapta, Salçan marka salçamızı ve Çan Bal Üreticileri Birliğinden temin ettiğimiz ballarımız için müracaatımızı yaptık. Sayın Genel Müdür VELİOĞLU ile mevzuatları, içeriği ile ilgili görüşmelerimizi gerçekleştirdik ve üreticilerimizin el emeği taşıyan mahsullerin örneklerini de kendilerine sunduk.” diye konuştu.
 
Görüşmenin olumlu geçtiğinin bilgisini veren Başkan ÖZ, “Yerel ürünleri "markalaştırmak" ve "pazar arayışı" sağlamak için çıktığımız bu yoldaki uğraşlarımız neticesinde Sayın Genel Müdürden gerekli desteği alacağımızın sözünü de almış bulunmaktayız.” dedi.