JÜLİDE İSKENDEROĞLU’NUN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA MESAJI

JÜLİDE İSKENDEROĞLU’NUN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA MESAJI

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

“Çanakkale’de yakılan meşale ateşinden ilham alan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 1919'da başlayıp 1923'te Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasıyla taçlanan İstiklâl mücadelemiz, milletimizin vatanına ve bağımsızlığına olan bağlılığı, azmi, inancı ve büyük fedakârlığı ile Gazi’nin üstün askeri yöntemleri ve kararlı duruşuyla kazanılmıştır.

Ecdadımızın bizlere emanet ettiği, istiklâl ve istikbâlimizin simgesi olan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün "Büyük Eserim" dediği Cumhuriyetimizin ebediyen var olması ve daima yükselmesi için milletimizle beraber el ele, gönül gönüle geleceğe her zamankinden daha büyük bir ümitle, daha büyük bir kararlılıkla yürümeye, üzerimize düşen bütün sorumlulukları yerine getirmeye ve gece gündüz yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz… 

Bu düşüncelerle, vefatının 82. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin banisi ve bağımsızlık mücadelemizin büyük komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, onun şahsında dava ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakârca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle, minnet ve şükranla anıyorum.” dedi.