İSKENDEROĞLU’NDAN ÜRETİCİYE MÜJDELİ HABER

İSKENDEROĞLU’NDAN ÜRETİCİYE MÜJDELİ HABER

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Çanakkale’de 2.754 üreticiye 17.069.595 TL destekleme ödemesi yapılacağını açıkladı.

Üreticilere müjdeli haberi veren AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, “2 bin 754 üreticiye 17.069.595 TL Yağlı Tohumlu Bitkiler destekleme ödemesi yapılacak” dedi. İskenderoğlu, ödemelerin, TC son hanesine göre; 8: 18 Haziran, 4-6: 25 Haziran, 0-2: 2 Temmuz tarihlerinde üreticilerin hesaplarına yatırılacağını duyurdu.

Çanakkale’de tarımsal üretim desteklemelerine büyük önem verdiklerini söyleyen İskenderoğlu, “Çanakkale’mizi tarımsal anlamda marka şehir haline getirmek için hassasiyetle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Grup Başkanvekilimiz Çanakkale Milletvekilimiz Bülent Turan’la birlikte üreticilerimizden gelen her talebi yerine getirmek için çalışıyoruz. Destekleme konusun da üreticilerimizden gelen talepler, bizim için öncelikli konular arasındaydı. Bugün değerli Grup Başkanvekilimiz Bülent beyle birlikte yağlı tohum üreticilerimiz için oldukça önemli olan bu müjdeli haberi paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz Hem Çanakkale’mize, hem üreticilerimize hayırlı olsun.” dedi.