“GÖNÜLLER BİRLEŞİNCE BAYRAM OLUR”

“GÖNÜLLER BİRLEŞİNCE BAYRAM OLUR”

“RAMAZAN BAYRAMI’MIZ MÜBAREK OLSUN”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Ramazan Bayramı münasebetiyle ortak bir mesaj yayımladı.

Mesajda: “Birliğin ve beraberliğin daha anlamlı olduğu, sevincin ve mutluluğun paylaşıldığı en özel zamanlardan biri bayramlarımız. Birçok güzel hasleti, değerleri bizlere hatırlatan, bu değerleri yaşamamıza imkan sağlayan Ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü yaşarken Bayrama erişmenin mutluluğu içindeyiz. Yaklaşık 3 yıldır pandemi nedeniyle bayramlarımız ve özel günlerimiz biraz buruk geçmişti. Salgın izlerinin silinmeye başlandığı bu Bayramda, tedbiri elden bırakmadan sevdiklerimizle bayramlaşmayı ihmal etmemeli, bizlerden uzakta olan yakınlarımızı en azından telefonla arayıp bayramlarını tebrik etmeliyiz. Bayramın en güzel yanı birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlü bir şekilde perçinleşmesi.

Bu duygularla başta Çanakkaleli hemşehrilerimiz ve aziz milletimiz olmak üzere, tüm İslam Alemi’nin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor; sevdiklerimizle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı nice bayramlar geçirmeyi Rabbimizden niyaz ediyoruz. Mübarek Ramazan Bayramı, ülkemize, mazlum coğrafyalara ve tüm insanlığa hayırlara vesile olsun.” denildi.