LAPSEKİ BELEDİYESİ’NDEN GENÇLİK KONSERİ

LAPSEKİ BELEDİYESİ’NDEN GENÇLİK KONSERİ

Lapseki Belediyesi “Gençlik Konseri” etkinliğinde ünlü Sakiler gurubunu binlerce genç ile buluşturacak.

Lapseki Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında unutulamayacak bir gençlik programları düzenliyor. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 103. Yıl dönümü etkinliklerinde Sakiler gurubu Perşembe günü saat 20.30’da yeni kordonda Lapsekili gençler ile buluşacak.

Popüler şarkıları kendilerine has bir tarzda yorumlayarak, milyonlarca kişinin beğenisini kazanan Sakiler grubu üyeleri Lapsekililere unutulmaz bir gece yaşatacak. Heyecan ve adrenalin dolu geçecek olan konserde grup üyeleri, albümlerinde yer alan Selamı Var, Aşığın Kaderi, Adımız Ayyaş ve favori parçaları olan Dünyadan Uzak gibi şarkılarının yanı sıra farklı sanatçıların albümlerinden de parçalar seslendirecek.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, gazetecilerle yaptığı söyleşide; yaz dönemi süresince sosyal aktivitelere aralıksız devam edeceklerini belirterek “Çocuklar ve gençlerimiz bizim için çok önemli. Pandemi sürecinden en çok etkilenenler onlar oldu. Uzun bir süre evlere kapanmak zorunda kaldılar. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğlenebileceği her türlü ortamı yaratmaya çalışıyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103. Yıl dönümünde, son dönemlerin popüler grubu Sakiler’i Lapseki’ye getireceğiz. Yeni kordonda gerçekleştireceğimiz etkinliğimize tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum.” dedi.