“LAPSEKİ İÇİN SÖYLE” İZLEYİCİYLE BULUŞUYOR

“LAPSEKİ İÇİN SÖYLE” İZLEYİCİYLE BULUŞUYOR

Lapseki Belediyesi tarafından hazırlanan “LAPSEKİ İÇİN SÖYLE” projesinin ilk serisi olan klip tamamlandı.

Lapseki Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Lapseki İçin Söyle” projesinin ilk klibi, ilçede bulunan tarihi ve doğal güzelliklere sahip mekanlarda yapıldı.

Belediye imkanlarıyla çekilen klipte belediye personeli yer aldı

Lapseki'nin dijital platformlarda daha fazla tanıtılmasının hedeflendiği projenin ilk klibinde, "Ayna çaktım yüzüne (versinler)" Lapseki türküsü seslendirdi. Belediye imkanlarıyla çekilen klipte Lapseki Belediyesi personeli yer aldı. Ses kayıt, stüdyo ve video çekimleri 1,5 ayda tamamlanan projenin devamının geleceği açıklandı.

Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ‘Lapseki İçin Söyle’ projesiyle ilgili yaptığı açıklamada, Lapseki'de bir ilki belediye personeliyle gerçekleştirdiklerini belirterek, "Tarihimizi, doğamızı ve kültürümüzü tanıtarak insanların beğenisine sunmak istiyoruz. Kısa bir sürede ilk klibimizi tamamladık. Projenin devamında çocuklarımızla, gençlerimizle, yerel sanatçılarımızla ve şarkı söyleyerek Lapseki'nin tanıtımına katkı yapmak isteyen herkesle bir araya geleceğiz. İlçemizin tanıtılmasına katkı sağlayan klipte emeği bulunan personelimize teşekkür ediyor, tüm vatandaşlarımızı projemize katılmaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Lapseki İçin Söyle isimli klip, Lapseki Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından 20 Mayıs tarihinde yayınlanacağı açıklandı.