GENÇLER SAKİLER GURUBU KONSERİYLE COŞTU

GENÇLER SAKİLER GURUBU KONSERİYLE COŞTU

Lapseki Belediyesi “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı”nın 103. Yılında Sakiler grubunu gençlerle buluşturdu.



Sakiler Gurubu verdiği konserle Lapsekili gençlere muhteşem bir gece yaşattı. Albümün en beğenilenleri arasında yer alan “Dünyadan Uzak” şarkısı yoğun tezahüratlar eşliğinde grup üyeleri tarafından yeniden seslendirildi. Birbirinden güzel parçalar eşliğinde Lapseki’de muhteşem bir konsere imza atan Sakiler, büyük beğeni topladı.

Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’a Teşekkür

Sakiler grubu üyeleri, konser sonuna doğru Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’a verdiği destek ve misafirperverliğinden dolayı ayrıca teşekkür etti. Lapseki’de ilk defa konser verdiklerini dile getiren Sakiler Grubu “ Burada olmaktan çok mutluyuz. Bir dahaki konserimizde sizlerle yeniden bir arada olmak istiyoruz” dediler.

Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz konserde yaptığı konuşmada; ''19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle siz değerli gençlerimiz için bu konserleri düzenledik. Sizler bizim bugünümüz, yarınımız ve geleceğimizsiniz. Bütün çalışmalarımızı sizler için yapıyoruz. Lapseki'miz ve sizler en güzel organizasyonları hak ediyorsunuz. Sizler için çalışmaya devam edeceğiz'' dedi.

Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, SAKİLER' e çiçek ve plaket takdim etti.