AK PARTİ ÇANAKKALE BELEDİYE MECLİS GRUBU DEKLARASYONU

AK PARTİ ÇANAKKALE BELEDİYE MECLİS GRUBU DEKLARASYONU

      01.09.2022 tarihinde yapılan Belediye Meclis toplantısında, AK Parti Grup Başkanvekili Sn. Esra Yüksel’in konuşmasının, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan tarafından adeta azarlanarak ve bağırarak sık sık kesilmesini, bazı CHP’li üyelerin de hal ve hareketleriyle bu tavrı desteklemesini kamuoyu ibretle izlemiştir.

      İnsan hakları ve özgürlükler konusunda mangalda kül bırakmayan bu sakat zihniyetin, uygulamada kendisinden farklı düşünen ve dile getirilen “işine gelmeyen görüşlere” hayat hakkı tanımaması yönündeki antidemokratik tavırları, taraflı tarafsız aklı başında herkes tarafından kınanmıştır.

     Bu kaba tavırlar ve karşıt görüşe tahammülsüzlük, birçok Meclis toplantısında tekrarlanmış, başka üyelere karşı da uygulanmıştır. Hele hele “hoşgörü parkı açılışı ”öncesinde de tekrarlanması çok üzücüdür.

       Çanakkale Belediye Başkanına yakışmayan bu söz ve davranışları şiddetle protesto ediyor ve tekerrürü halinde gereğini en sert biçimde yerine getireceğimizi, bu çerçevede 05.09.2022 tarihinde yapılacak Belediye Meclis toplantısına AK Parti grubu olarak katılmayacağımızı kamuoyuna saygı ile duyururuz.

AK PARTİ MERKEZ İLÇE
BELEDİYE MECLİS GRUBU