AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BELGİN UYGUR: “DAHA BÜYÜK VE DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN GÜN SAYIYORUZ”

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BELGİN UYGUR: “DAHA BÜYÜK VE DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN GÜN SAYIYORUZ”

Balıkesir’deki sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve hemşehri dernekleriyle bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, “Daha büyük ve daha güçlü Türkiye istikametinde ülkemizi ve milletimizi Türkiye Yüzyılı hedefleriyle buluşturmak için gün sayıyoruz” dedi.



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. Balıkesir’deki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelen Belgin Uygur, Cumhur İttifakı’nın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek çağrısında bulundu; “21 yılda yaptığımız yatırımları ve hizmetleri, Türkiye Yüzyılında daha ileriye taşımak için 28 Mayıs’ta doğru adamla yola devam diyeceğiz inşallah” dedi.

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINA TEŞEKKÜR


Balıkesir’de bulunan hemşehri dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile gönül sofrasında bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, 14 Mayıs’taki destekleri için teşekkür ederek 28 Mayıs için bir kez daha destek istedi. Ayrıca çok sayıda kooperatif, birlik ve derneği ziyaret eden Belgin Uygur, “Sizlerin de destekleriyle Türkiye’nin zaferine çok az kaldı dedi.



GÜÇLÜ SİVİL TOPLUM, GÜÇLÜ TÜRKİYE


AK Parti'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2001 yılında ‘Artık Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ diyerek yola çıktığını söyleyen Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, “Bizim siyasetimizin, bizim davamızın temel dayanağı milletimizdir, milletimizin sözüdür. AK Parti olarak 21 yıldır sivil toplum, demokrasi, hak ve özgürlükler anlamında reform niteliğinde adımlar attık, atmaya da devam ediyoruz. Türkiye Yüzyılında temel hedefimiz; ‘Güçlü sivil toplum, güçlü Türkiye’ anlayışı çerçevesinde sivil toplum kuruluşlarımızı daha da güçlendirerek katılımcılığı en üst düzeye çıkarmaktır. Sizlerin destekleriyle bunu başaracağımıza inancım tam” dedi.

‘TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN GÜN SAYIYORUZ’


Bir araya geldiği sivil toplu kuruluşlarının temsilcilerine 14 Mayıs’taki destekleri için de teşekkür eden Belgin Uygur, “Milletimiz en doğru kararı, en doğru sözü 28 Mayıs’ta söyleyecektir. Buna inancımız tam. Büyük ve güçlü Türkiye istikametinde ülkemizi ve milletimizi Türkiye Yüzyılı hedefleriyle buluşturmak için gün sayıyoruz” açıklamasında bulundu.



UYGUR’DAN STK ZİYARETLERİ


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hasan Çetin ve yönetimi, Hayvancılık Kooperatifleri Birliği (HAYKOOP) Başkanı Faruk Özen ve yönetimi, Balıkesir-Bursa Pancar Ekicileri Kooperatifi Birliği Başkanı Ramazan Ülker, Asrın İş Adamları Derneği Başkanı Cüneyt Kaba, Türk Ocakları Balıkesir Şubesi Başkanı Tahir Korucuoğlu ve yönetimini ziyaret etti.

GÖNÜL SOFRASI KURULDU


Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur ayrıca; Balıkesir Sivaslılar Derneği, Balkan Göçmenleri Yardımlaşma Derneği, Bayburtlular Sosyal Yardımlaşma Derneği, Erzurumlular Yardımlaşma Derneği, Karadenizliler Derneği, Dağıstan Kültür Derneği, Balıkesir Sarnıçlılar Derneği, Balya Köyleri Yardımlaşma Derneği, Dursunbeyliler Yardımlaşma Derneği, Karesi Yörükler Derneği, Güğü Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği, Göbül Köyü Eğitim Yardımlaşma Derneği, Orhanlı Çerkes Kültür Derneği üyeleri ile buluştu.