ÇAN BELEDİYESİNDEN GÖNÜLLERE DOKUNAN SOSYAL BELEDİYECİLİK PROJELER

ÇAN BELEDİYESİNDEN GÖNÜLLERE DOKUNAN SOSYAL BELEDİYECİLİK PROJELER

Çan Belediye Başkanı Bülent ÖZ, göreve geldiğinden bu yana rutin belediyecilik hizmetlerinin yanında sosyal belediyecilik projeleriyle de hemşehrilerinin gönüllerine dokunmayı başarıyor.


 
Eşi Şebnem ÖZ ile birlikte yeni doğan bebeği olan aileleri ve çeşitli sebeplerden dolayı evden çıkamayan yaşlı hemşehrilerini ziyaret eden Başkan Bülent ÖZ, toplumun her ferdini mutlu etmek için çaba gösteriyor.
 
Hayata geçirdiği sosyal projelerle insan hayatına doğrudan ya da dolaylı olarak temas eden Çan Belediyesi, uygulanan projelerle ilgili çok olumlu geri dönüşler alıyor.
 
BAŞKAN BÜLENT ÖZ EŞİYLE BİRLİKTE “HOŞ GELDİN BEBEK” ZİYARETİNDE
 
Yeni doğan bebeği olan aileleri eşi Şebnem ÖZ ile birlikte ziyarette bulunan Belediye Başkanı Bülent ÖZ, “"Aramıza Hoş Geldin Bebek" sloganı ile Çan Belediyesi olarak yeni doğan bebeklerimize ilk hediyeleri bizden. Yaşam kaynağımız kanatsız meleklerimize sağlıklı, huzurlu uzun bir ömür diliyoruz.” diye konuştu.
 
ÇAN BELEDİYESİ YAŞLILARA EVDE KİŞİSEL BAKIM HİZMETİ SUNUYOR
 
Evlerinden çeşitli sebeplerden dolayı çıkamayan yaşlı ve yatalak vatandaşlarında ihtiyaçlarını gözeterek kişisel bakımlarının giderilmesi adına adımlar atan Belediye Başkanı Bülent ÖZ, “Belediye olarak yaşlılarımızın hem kişisel ihtiyaçlarını gideriyor hem de hediye takdim ederek yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalışıyoruz.” diye konuştu.